miércoles, 9 de octubre de 2019

ELS MEUS GUSTOS I PASSIONS!!

Lo que més m'agrada es escoltar música perquè m'agrada molt la música. També m'agrada sortir amb els meus amics i amb la meva familia. Amb els amics com per exemple m'agrada quedar amb ells perquè me ho paso molt bé, anar de festa amb ells, anar a llocs etc... I amb la meva familia m'agrada anar a llocs per a visitar, anar al camping amb ells, fer aventures amb ells, celebrar aniversaris...
Un altre cosa de las que més m'agraden es veure pel·lícules de amor, de comedia, de terror les que no son tan de terror, però les que més m'agraden son les de amor i de comedia, però les de amor son les que més m'agraden així que siguin de tristesa.
També m'agrada veure series i me les acabo en dos dies si m'enganxo molt.
La meva i unica passió es jugar a futbol m'agradat desde que era petita és una passió que mai em cansare d'ella . Amb 6 o 7 anys vaig começar a jugar a la moli vell amb nens i vaig estar quasi tres anys. Em vaig desapuntar perquè em va tocar un equip que no m'agradava, i vaig estar un temps sense jugar i em vaig apuntar a badminton però em va ser aburrit i vaig estar un any. Despres de això vaig veure que el santboià tenia equip de noies i en vaig tornar apuntar al 2016, i aquest es mi quart any que estic jugant amb el santboià.



EL MEU CAP DE SETMANA!!

Per començar el divendres despres de l'insitut vaig a la meva casa a menjar i despres me preparo per que tots els divendres quedo amb les meves amigues i companyes de futbol amb la  Laura i la Karla abans de entrenar per pasar una estona parlant de coses i pasar la estona. Quedem primer en el santboià i despres baixem al casablanca perquè els divendres ens toca en el casablanca. Quan ja son les 19:40 ja nem cap al vestuari per cambiarnos i estar escoltant musica amb al altaveu mentres ens vestim i ens montem la nostra festa. Quant ja acabem el entrenament quasi totes del equip ens anem a bedisco per anar a divertirnos una mica i sortir de festa.

El dissabte pel matí juga la meva germana petita que juga a futbol i nem a veure-la jugar. Quant acaba el seu partit nem a casa a menjar. Per la tarda juga el juvenil b masculi i com no sabem que fer anem a veure-ho i vaig amb la meva germana gran amb la meva amiga Karla i la meva amiga Laura. Despres de aquet partit juga un altre ens quedem a veure-ho també. Despres dels partits nem al mcdonald a dinar amb les del equip per pasar un bon moment i que me ho paso molt bé amb elles.


El diumenge pel matí juga el primer equip a les 12:30 i vaig amb les de sempre amb la meva germana, la Karla i la Laura. Quan ja acabat el partit ens tenim que anar a menjar a casa perquè a la tarda tenim partit i tenim que menjar perquè tens que menjar abans de jugar. Quant ja he acabat de jugar que he jugat a les 16:00 vaig a la casa de la meva àvia per celebrar que es el seu aniversari.




Aquet es el meu cap de setmana, quasi tots els caps de setmana son de futbol.